Flag2Tag heeft gekozen voor de expertise van Zimex om een revolutionair gevelreclamesysteem te ontwikkelen en produceren. Flag2Tag is een opvallend en eigentijds alternatief voor traditionele gevelreclame. Kwaliteitsleverancier Zimex heeft veel ervaring met de ontwikkeling van innovatieve industriële benodigdheden en biedt Flag2Tag de kennis en faciliteiten om het product te produceren.

Het Flag2Tag systeem bestaat uit een slimme constructie van aluminium en een hoogwaardige kunststof, waarbij de reclamedrager draait in de wind. Deze nieuwe, actuele vorm van buitenreclame trekt optimaal de aandacht van passerend publiek. De reclamedrager, een ronde forex plaat kan naar eigen inzicht worden voorzien van gepersonaliseerde opdruk en is snel en eenvoudig te wisselen. Als gerenommeerd toeleverancier van standaard en custom made technische producten en materialen voor industriële toepassingen is Zimex dé aangewezen partner om ontwikkeling en productie van Flag2Tag optimaal vorm te geven.

In Flag2Tag bundelen ondernemers uit onder meer de reclamewereld hun kennis ervaring in een eigentijdse onderneming om duurzame en innovatieve producten te ontwikkelen, vermarkten en produceren.