Custom made

Kwaliteitsbeheersing producten en processen

Om zekerheid te bieden op het gebied van kwaliteit, hanteren wij diverse procedures en methodes om aan te kunnen tonen dat onze processen beheerst zijn. Een van de middelen van kwaliteitsbeheersing/borging die wij op verzoek toepassen is het Production Part Approval Process (PPAP). Een (eventuele) klachtenbehandeling verloopt volgens de 8D-probleemoplosmethode. Tot slot voeren wij diverse risicoanalyses uit waaronder de Proces Flow, Failure Mode and Effects Analysis (FMEA) om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Meetapparatuur
Met behulp van moderne meetapparatuur worden producten op de kleinst mogelijke afwijkingen gecontroleerd voordat ze worden vrijgegeven voor assemblage of worden uitgeleverd aan de klant.

Onze kwaliteitscontrole ruimte is voorzien van diverse meet- en testapparaten, zoals een groot scala aan analoge en digitale meetinstrumenten en diverse controle kalibers. De kwaliteitscontrole is altijd een vast onderdeel van ons toeleverproces.

Zekerheid op het gebied van artikelen en processen.
Zimex international biedt u zekerheid op het gebied van artikelen en processen. Wilt u meer weten over de manier waarop wij onze kwaliteit waarborgen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.